RONDRIT 2 : 6 DAGEN

MARRAKECH –> TAROUDANT –> TAFRAOUTE –> MIRLEFT        

–> SOUS MASSA –> MARRAKECH

Dag 1 : Marrakech –> Taroudant

Na het ontbijt neemt jouw chauffeur (met eigen 4×4) jou mee voor een tocht door het Atlasgebergte en naar de stad Taroudant waar je in een  traditionele en stijlvolle Riad verblijft.

Dag 2 : Taroudant –> Tafraoute

Je rijdt via het binnenland zuidwaarts naar de Ammelnvallei en vervolgens naar de traditionele Berberstad Tafraoute. Hier verblijf je in een hotel met zwembad om af te koelen na de rit. Je bezoekt de bezienswaardigheden van de stad en de lokale soeks.

Dag 3 : Tafraoute –> Mirleft

Vandaag rijd je naar het beroemde strand van Legzira met zijn prachtige okerkleurige rotsformaties en verblijf je in een klein, traditioneel resort in Mirleft. Je brengt de nacht door in een gasthuis met zicht op de Oceaan en je dineert in het hart van een traditionele Marokkaanse stad.

Day 4 : Mirleft

Day 5 : Mirleft  –> Sous Massa

Vandaag rijd je langs de kust en in de weelderige vallei van Sous Massa, hier verblijf je in een hotel gebouwd in het natuurpark beroemd voor zijn vele soorten vogels.

Day 6 : Sous Massa –> Marrakech

Als je klaar bent, na het ontbijt of na de lunch afhankelijk van jouw voorkeur,  brengt jouw chauffeur je onmiddellijk naar Marrakech.